Augment Aquatic - profesionalism în amenajări acvatice

Valorile noastre

Integritate

onestitate, cinste, responsabilitate


Deschidere

emapatie, curiozitate, parteneriat


Originalitate

inovaţie, modern, diferit


Modestie

spunem ce facem, facem ce spunem

 

    Apa e o sursă de bucurie, relaxare, pasiune, odihnă, energie, viaţă.

    Apa ne poate deschide simţurile spre frumuseţe prin infinitatea de forme pe care le poate lua. De la apa liniştită şi clară a unui iaz de grădină, până la jetul alb şi bine definit al unei fântâni arteziene, amenajările acvatice ne încântă simţurile şi sufletul în orice împrejurare.

   Creativitatea dumneavoastră şi soluţiile noastre vor da viaţă apei, oferindu-vă astfel beneficiile ei.

   Selecţia de produse oferite de noi asigură succesul amenajării dumneavoastră prin calitatea şi fiabilitatea lor.

   Serviciile de consultanţă, proiectare, instruire, asistenţă tehnică la montare, service vin în completarea unei soluţii profesionale.
   Compania AUGMENT a fost înfinnţată în anul 2000 având ca obiect de activitate comercializarea de produse pentru grădină.
   În 2005, ca urmare a sesizării cererii pe piaţă, gama de produse pentru grădină a fost completată cu produsele complementare destinate amenajărilor acvatice.

   Datorită complexităţii acestui domeniu, din 2007 a început să se contureze o divizie distinctă - divizia Aquatic - care este astăzi formată din specialişti exclusiv dedicaţi acestui subiect.

   În toţi aceşti ani AUGMENT a fost unul dintre puţinii jucători importanţi pe piaţa de profil.

   STRATEGIA noastă este construită pornind de la obiectivul de a deveni EXPERT DE TALIE MONDIALĂ în domeniul amenajărilor acvatice de toate dimensiunile şi destinaţiile RECUNOSCUT prin EXIGENŢA ridicată în ceea ce priveşte CALITATEA  şi VALOAREA serviciilor şi produselor oferite.