Filtrare
 • Filtru ProfiClear Classic A

  Cod 51061

  Sistemul modular Proficlear este atrăgător prin tehnologia de calitate si inovatoare precum si prin simplitatea operaţiilor. Proficlear Classic A reprezintă camera pompei.

  500,00 EUR
  430,47 EUR
  mai multe detalii
 • Filtru ProfiClear Classic B

  Cod 51064

  Sistemul modular Proficlear este atrăgător prin tehnologia de calitate si inovatoare precum si prin simplitatea operaţiilor.Fie un iaz mare cu crapi koi, fie un iaz cu zona de inot, acest sistem asigură o apa curată şi sănătoasă. Proficlear M2 reprezintă camera unde se realizează extractia mecanică a impurităţilor grosiere de până la 800 de microni.

  650,00 EUR
  mai multe detalii
 • Filtru ProfiClear Classic C

  Cod 51065

  Sistemul modular Proficlear este atrăgător prin tehnologia de calitate şi inovatoare precum şi prin simplitatea operaţiilor. Proficlear M3 reprezintă modulul unde se face filtrare cu spumă.

  602,66 EUR
  mai multe detalii
 • Filtru ProfiClear Classic D

  Cod 51066

  Sistemul modular Proficlear este atrăgător prin tehnologia de calitate şi inovatoare precum şi prin simplitatea operaţiilor. Proficlear D reprezintă modulul unde se află filtrul cu material biologic.

  840,00 EUR
  mai multe detalii
 • Filtru ProfiClear Classic E

  Cod 51066

  Sistemul modular Proficlear este atrăgător prin tehnologia de calitate şi inovatoare precum şi prin simplitatea operaţiilor. Proficlear E reprezintă modulul pentru reţinerea fosfatului.

  840,00 EUR
  mai multe detalii