Jocuri de apă

Fie o cadere de apa blanda sau un jet dinamic: apa in miscare va fascina pe fiecare proprietar de gradina. Numarul posibilitatilor, pentru ca iazul sa devina mai atragator, este infinit. Jocurile de apa si fantanile arteziene au grija de miscarea apei si creaza o ambianta speciala, o noua dimensiune a gradinilor.

Alegerea nu este usoara, dar noi va oferim solutii complete pentru toate cerintele.Chiar si fara un iaz de gradina va puteti transforma spatiul verde intr-un cadru captivant.

Cu ajutorul produselor noastre, gradina dumneavoastra va deveni o capodopera, o bijuterie, jocurile de apa pot fi luminate si nu necesita mult spatiu. • Fantana arteziana Water Trio

  Cod 50240

  Fie o cadere de apa blanda sau un jet dinamic: apa in miscare va fascina pe fiecare proprietar de gradina. Numarul posibilitatilor, pentru ca iazul de gradina sa devina si mai atragator, este infinit. Joc de apa cu trei jeturi care intruneste si cele mai riguroase cerinte.

  640,00 EUR
  559,61 EUR
  mai multe detalii
 • Cascada Waterfall 90

  Cod 50706

  Cascada Waterfall 90, este o cascada compacta si robusta din otel inoxidabil. Se poate monta usor fie intr o structura solida, fie pe perete

  222,15 EUR
  mai multe detalii
 • Cascada Waterfall 30

  Cod 50704

  Cascada Waterfall 30, este o cascada eleganta din otel inoxidabil cascada compacta si robusta din otel inoxidabil

  128,17 EUR
  mai multe detalii
 • Joc de apa Water Quintet Creative

  Cod 50394

  Creativitate usoara – realizarea viselor fiecaruia! Joc de apa cu cinci pompe si duze- illuminate si reglabile individual. Montare suspendata sau fixate a pompelor in diferite configuratii.

  677,21 EUR
  mai multe detalii
 • Set Waterfall 30 cascada din otel inoxidabil

  Cod 50584

  Set complet cu cascada de 300 mm latime, cu pompa si furtun. Cu ajutorul celor doua eclise se poate fixa simplu pe o structura solida (ex. placa beton) in iaz, sau pe malul iazului.

  282,04 EUR
  mai multe detalii
<< Pagina precedenta 1 2 3