Livrarea produselor

Transportul si livrarea produselor

   Produsele se livreaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciului de curierat rapid sau in anumite situatii speciale, de catre personalul propriu.

   Pentru comenzile care depăşesc valoarea de 200 RON, TVA inclus, costurile de transport sunt suportate de AUGMENT iar livrarea este gratuita.

   Marfurile trimise prin serviciul de curierat rapid de livreaza in termen de 48 de ore dupa ce marfa este preluata de catre un reprezentant al firmei respective. În condiţii extrem de rare termenul de livrare poate depăşi 4 zile lucratoare. Daca termenul de livrare pentru comanda dumneavoastră a depasit termenul de 4 zile lucratoare va rugam să ne contactaţi la numarul de telefon 0755.02.40.01.

   Costurile de transport variaza in functie de greutatea totala a coletului. Tariful il veti afla de la consultantul nostru in momentul in care veti fi contactat in vederea confirmarii telefonice a comenzii.

   Contravaloare produselor se achita ramburs, astfel plata se face dupa primirea marfurilor.

   Produsele comandate sunt ambalate si etichetate corespunzator.

Va rugam, la primirea coletului sa verificati continutul si integritatea produselor comandate, iar daca constatati nereguli, deteriorari,etc. va rugam sa semnalati agentului sau curierului pe nota de transport.

Marfa deteriorata din cauza transportului si nesemnalata la primirea coletului de la curier, nu se schimba .

Firmele de curierat sunt terti in comenzile Dvs, nu ne facem raspunzatori de eventualele neplaceri create datorita lor.