Seturi lumini

Iluminare fascinanta si alimentare electrica flexibila, o combinatie perfecta!

In ritmul agitat al vietii de zi cu zi, fiecare proprietar de gradina asteapta orele linistite ale serii, pentru a se relaxa in gradina impreuna cu prietenii. Pentru cei care doresc sa petreaca orele tarzii in gradina, va oferim posibilitati nelimitate de a o face in mod special. Cu spoturile bine plasate, ca de exemplu seria Lunaqua de la Oase, copacii si arbustii pot fi evidentiate intr-un mod deosebit.

Datorita dimenisunilor mici, tehnologia moderna cu LED ofera in mod special posibilitati flexibile de instalare si in jurul iazului, cu eficienta energetica ridicata si tehnologie de siguranta de 12V.

Priza de gradina flexibila InScenio asigura o alimentare constanta si sigura atat pentru iluminare, cat si pentru alimentarea tehnicii de iaz. Controlul echipamentelor de la distanta prin telecomanda este confortabil si convenabil.

 • Spot halogen Lunaqua 3 - Set 2

  Cod 56904

  Cu spoturile bine plasate, ca de exemplu seria Lunaqua, copacii si arbustii pot fi evidentiati intr-un mod deosebit. Datorita dimenisiunilor mici, tehnologia moderna cu Led ofera in mod special posibilitati flexibile de instalare in si in jurul iazului, cu eficienta energetica ridicata si tehnologie de siguranta de 12V.

  136,00 EUR
  113,76 EUR
  mai multe detalii
 • LunAqua Micro Eco Set

  Cod 40290

  In ritmul agitat al vietii de zi cu zi, fiecare proprietar de gradina asteapta orele linistite ale serii, pentru a se relaxa in gradina impreuna cu prietenii.

  27,51 EUR
  mai multe detalii
 • Lunaqua 3 Led Set 3

  Cod 57035

  Spoturile pot fi amplasate in diferite locatii: pe fundul iazului, pot fi lasate sa pluteasca pe suprafata apei sau se pot ataa unei fântâni arteziene folosind dispozitivul special. Lumina poate fi ajustata in profunzime. Clasa de protectia a lampilor este IP68, iar a transformatorului este IP44.

  157,20 EUR
  mai multe detalii
 • Set AquaGlow 3 spoturi cu led

  Cod 3561

  Set 3 spoturi de iluminat cu leduri pentru iaz. Setul contine si o gama de lentile colorate.Spoturile pot fi amplasate in diferite locatii: pe fundul iazului, pot fi lasate sa pluteasca pe suprafata apei sau se pot atasa unei fantani arteziene folosind dispozitivul special.

  85,00 EUR
  59,00 EUR
  mai multe detalii
 • Set iluminat PondoStar 30

  Cod 36972

  Set 3 spoturi halogen 10 W pentru iluminatul gradinii sau al iazului, mascate cu decoratiune piatra.

  75,00 EUR
  mai multe detalii
<< Pagina precedenta 1 2