Tratarea apei

Stabilizator duritate carbonica Aqua Activ Hardness  500 ml

15,00 EUR

12,00 EUR
Preţul include TVA

buc.

Cumpara

Stabilizator duritate carbonica Aqua Activ Hardness 500 ml

Cod: 36820
Disponibilitate: in stoc

Produsele se vand asa cum sunt!
Exista posibilitatea ca produsele, respectiv cutiile acestora sa fie deteriorate, dupa cum se vede si in poze, dar, cu toate astea oferim garantie 2 ani la orice produs!!!

    Si in cazul iazurilor de gradina se pot aplica urmatoarele: adevarata frumusete vine din interior; calitatea apei este esentiala din punctul de vedere a echilibrului biologic.
 
   Apa saraca in carbonat (apa de ploaie) sau apa statuta din iazul de gradina prezinta deseori variatii mari ale valorilor pH. Si iazurile umplute cu apa mai dura din reteaua publica se dilueaza in urma ploilor regulate. Urmarile sunt variatiile mari ale valorilor pH-ului ca urmare a scaderii capacitatii de tamponare a apei.

    In special in timpul anotimpului cald se maresc problemele prin cresterea accentuata a algelor si eliminarea de acid carbonic asociata cu aceasta crestere. Valoarea pH poate in acest caz sa urce semnificativ peste pH 9, si sa influenteze negativ microorganismele sensibile din iaz. Amoniul, toxic pentru pesti, poate de asemenea sa influenteze puternic sanatatea pestilor. Dupa cum se cunoaste, in special in cazul apei moi actioneaza toxic combinatiile metalelor grele, ca de ex. cupru sau aluminiu.

   La scaderea in continuare a duritatii temporare (carbonice) se poate ajunge si la o scadere acida in cazul unei populatii mari de pesti si a unei incarcari organice mari.

   Stabilizator duritate Aqua Activ Hardness Plus stabilizeaza nivelul duritatii carbonice prin aceasta impiedicand variatiile mari ale valorii pH. In special continutul in calciu asigura alimentarea optima a intregii flore si faune a iazului. Efectul deosebit de nociv al compusilor metalelor, asa cum apar deseori in apa de ploaie si in cea de fantana va fi neutralizat, iar apa de la retea va putea fi folosita in mod optim.Detalii tehnice

ProducătorOase
Cantitate500 ml
Pentru un volum de apă de5000l
Inapoi la categoria de produse