Intretinere iaz

Biologia sensibila a iazului este frecvent afectata de cantitatea excesiva de pesti raportat la dimensiunile iazului, de precipitatiile abundente, de lumina soarelui sau de frunze si alti contaminanti ce ajung in iaz. Consecintele sunt: valori ale apa scazute, aparitia algelor si a namolului sau chiar imbolnavirea pestilor.
Skimmer-ele sunt solutia optima pentru captarea frunzelor, polenului si a altor contaminanti care pot ajunge pe fundul iazului si crea dezechilibre ale acestuia.
Tratamentele restabilesc echilibrul biologic al iazului. Conceptia gamei de produse inovative pentru intretinerea iazurilor consta in rezultatele obtinute de specialisti si experienta acumulata de-a lungul anilor. Cu ajutorul lor veti putea restabili si mentine usor echilibrul biologic al iazului.
Daca particulele contaminante ajung la fundul iazului pot deveni o reala problema. Cu aspiratoarele de iaz aceasta situatie poate fi evitata. Produsele noastre includ o gama larga de accesorii si pot fi folosite atat pentru aspirarea iazurilor cat si pentru piscine.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!