Tratamente iaz si lacuri

Biologia si echilibrul iazului sunt frecvent afectate de cantitatea excesiva de pesti, de precipitatiile abundente, de lumina soarelui, frunze si plante in descompunere in iaz, de resturi de hrana cat si alti contaminanti ce ajung in iaz. Consecințele sunt observabile prin dezechilibre in chimia apei, aparitia algelor, exces de nămol, colorarea apei, mirosuri neplacute si chiar îmbolnăvirea pestilor.
Tratamentele au rolul de a restabili echilibrul biologic al iazului si de a ajuta filtrele in perioade de caldura excesiva sau contaminari a apei din iaz.
Gama AquaActiv a fost concepută sub ideea tratări apei într-o maniera holistica fără a contamina apa si viețuitoarele din iazuri cu rezidiri chimice sau minerale nocive. Utilizând soluții si idei inovative, specialiștii OASE si experiența lor acumulata de-a lungul anilor au creat o gama de tratamente ce au la baza, minerale si elemente chimice de baza care se regăsesc in lacuri.  
Aplicarea tratamentelor in mod preventiv ajuta la menținerea echilibrului apei din iazuri in perioade dificile pe tot parcursul anului.
 Cu ajutorul AquaActiv lor veți putea restabili si menține ușor echilibrul biologic si sănătatea iazului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!